KEISTAD -RADIO.nl
Ter info: Regelmatig hebben wij ervaren dat derden gebruik willen maken (of hebben gemaakt) van de door ons sinds 1985 gebruikte namen KEISTAD RADIO Derhalve is KEISTAD RADIO geregistreerd als MERK (i.b) ® in het BeNeLux Merkenregister en mag nimmer door derden worden gebruikt. Het gebruik door derden zal dan ook onmiddelijk juridisch worden bestreden op volledige kosten van de oneigenlijke gebruiker. (met een mogelijke claim voor schadevergoeding).
Merk informatie: Keistad Radio Depotnummer 1468958 Basis Benelux
Status
Publicatie aanvraag Beoordeling op absolute gronden in orde
Keistad Radio verleden: 1985-1989 Als ”vrije radio” vanuit Amersoort door lokale overheid “gedoogd” zolang er geen storingen werden veroorzaakt. Derhalve was Keistad Radio niet te rangschikken onder de zgn. piratenzenders en was volkomen legaal inzake administratie/boekhouding middels de Eemstad Omroep Stichting (E.O.S.) en later Keistad Omroep Stichting (K.O.S.), Middels Edipro Media werden adverteerders legaal gefactureerd en werd netjes Omzetbelasting voldaan etc. Alles om een “zwart geld” circuit te voorkomen zoals bij vele andere vrije radio’s indertijd. De K.O.S . ontving donaties en hieruit werden de diverse kosten voor uitzendingen voldaan. Belastingcontrole vond plaats zonder problemen. De jaarstukken werden werden jaarlijks ingediend bij het stichting-register. Na het door een nieuwe wetgeving in 1989 (medewerking aan criminale organisatie) stopt Keistad Radio nadat we een schrijven ontvingen van de Overheid met de kennisgeving van deze nieuwe wetgeving en werd een einddatum aangegeven. We zijn voor deze datum gestopt met uizendingen omdat de complete live-studio werd gestolen vlak voor deze datum. Daarna zijn we als legale internet/webradio teruggekeerd via het platvorm van de RadioNomy Group (periode 2008 - 2020) welke een wereldwijde overeenkomst had met muziekrechten-organisaties voor het uitzenden van radioprogramma’s (Sabam). Na het sluiten van RadioNomy hebben we ons juridisch gevestigd in Toronto/Canada en kwam Keistad Radio in beheer van TorontoCast LLC. Muziekrechten werden wereldwijd voldaan via SOCAN en werden programma’s gericht op Nederlanders en Belgen welke wonen Canada en USA. Midden 2022 stopten we bij TorontoCast LLC vanwege herhaalde stream uitvallen, waren zo’n 3 weken afwezig, en gingen over naar een Nederlandse stream-provider met alle verplichte aanmeldingen voor Buma/Sena en CvdM. (EStad)
© Alle rechten voorbehouden KEISTAD RADIO ® (ib)
©Alle rechten voorbehouden BUTTON TEXT KEISTAD RADIO ® ib
Beneluxmerkenregister Merk informatie Keistad Radio Depotnummer 1468958 Basis Benelux
Ter info: Regelmatig hebben wij ervaren dat derden gebruik willen maken (of hebben gemaakt) van de door ons sinds 1985 gebruikte MERKnamen KEISTAD RADIO - RADIO KEISTAD Derhalve is KEISTAD RADIO - RADIO KEISTAD geregistreerd als MERK (i.b ) ® in het BeNeLux Merkenregister en mag nimmer door derden worden gebruikt. Het gebruik door derden zal dan ook onmiddelijk juridisch worden bestreden op volledige kosten van de oneigenlijke gebruiker. (met een mogelijke claim voor schadevergoeding).
Keistad Radio verleden: 1985-1989 Als ”vrije radio” vanuit Amersoort door lokale overheid “gedoogd” zolang er geen storingen werden veroorzaakt. Derhalve was Keistad Radio niet te rangschikken onder de zgn. piratenzenders en was volkomen legaal inzake administratie/boekhouding middels de Eemstad Omroep Stichting (E.O.S.) en later Keistad Omroep Stichting (K.O.S.), Middels Edipro Media werden adverteerders legaal gefactureerd en werd netjes Omzetbelasting voldaan etc. Alles om een “zwart geld” circuit te voorkomen zoals bij vele andere vrije radio’s indertijd. De K.O.S, ontving donaties en hieruit werden de diverse kosten voor uizendingen voldaan. Belastingcontrole vond plaats zonder problemen. De wettelijke verplichte jaarstukken werden jaarlijks ingediend bij het stichting-register. Na het door een nieuwe wetgeving in 1989 (medewerking aan criminale organisatie) stopt Keistad Radio toen we een schrijven ontvingen van de Overheid met de kennisgeving van deze nieuwe wetgeving en werd een einddatum aangegeven. We zijn voor deze datum gestopt met uizendingen omdat de complete live-studio werd gestolen vlak voor deze einddatum. Daarna zijn we als legale internet/webradio teruggekeerd via het platvorm van de RadioNomy Group (periode 2008-2020) welke een wereldwijde overeenkomst had met muziekrechten-organisaties voor het uitzenden van radioprogramma’s (Sabam). Na het sluiten van RadioNomy hebben we ons juridisch gevestigd in Toronto/Canada en kwam Keistad Radio in beheer van van TorontoCast LLC. Muziekrechten werden wereldwijd voldaan via SOCAN. en werden onze programma’s gericht op Nederlanders en Belgen in Canada en USA. Midden 2022 stopten we bij TorontoCast LLC vanwege doorlopende stream uitvallen, waren circa 3 weken afwezig, om te verhuizen naar een Nederlandse stream- provider met alle verplichte aanmeldingen voor Buma/Sena en CvdM. (EStad)
KEISTAD-RADIO.nl